Van Zoet naar Zout

Jachthavens in verschillende vaargebieden maar met een vergelijkbaar hoogwaardig voorzieningsniveau. Met haventeams die hun uiterste beste doen om het hun gasten naar de zin te maken. De twee hebben nu de handen in één geslagen om te gaan samenwerken om nog meer waarde te kunnen bieden aan hun gasten voor het watersportseizoen 2018.

Jachthaven Andijk (gelegen aan het IJsselmeer) en Herkingen Marina (gelegen aan het Grevelingenmeer) hebben beide hele actieve ligplaatshouders die veelvuldig met hun boot op pad gaan. Hoe leuk is het dan om tijdelijk een ligplaats in een andere thuishaven aan te kunnen bieden in een ander vaargebied. In een jachthaven waar zij zich zeker thuis zullen voelen.

Tot maximaal één maand kan er door de ligplaatshouders uit beider jachthavens een gratis ligplaats gereserveerd worden. Herkingen Marina is onderdeel van het Seven Sister’s samenwerkingsverband en Jachthaven Andijk van de IJsselmeerhavens. Dit biedt fraaie mogelijkheden om twee ideale watersportgebieden te ontdekken.

Belangrijk:
De samenwerking is op basis van beschikbaarheid. Indien u interesse heeft, laat het uw haventeam weten en dan gaan zij kijkenof ze een ligplaats voor u kunnen reserveren. Het is niet mogelijk om zonder vooraankondiging van uw haventeam gebruik te maken van de regeling.

 

naar al het nieuws