Nieuws

Klusdagen

Door de lange vorstperiode staan nog aardig wat schepen op de kant. Voor een ieder die gaat klussen heeft Restaurant 1619 Eten & Drinken een hart onder de riem!
Aan al onze ligplaatshouders, die hun boot in de jachthaven weer vaar- en zomerklaar maken, wordt tussen 12:00 uur en 16:00 uur een verse huisgemaakte Pomodorisoep aangeboden.
Deze traktatie staat u te wachten op 14 april a.s. wederom te wachten.
U mag de soep natuurlijk ook meenemen in een To Go Cup.

Tijdens de klusdagen is Yacht Club Andijk ook weer aanwezig op de haven om u te informeren over alle leuke zaken die zij dit jaar weer gaan organiseren voor en met u!


Water terug op de steiger

Het water is weer aanwezig op de steiger. Watertanks kunnen weer gevuld worden.


Werkzaamheden stroomvoorziening

Ivm werkzaamheden aan de hoofdverdeelkast van de jachthaven is er maandag 12 maart en dinsdag 13 maart a.s. geen stroom op de haven.

Dit houdt ook in dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn,  wel per mail, wilt u contact met ons, dan kan dit via info@jachthavenandijk.nl
Excuses voor de overlast!

Het haventeam


Wintersweer

Afgelopen dagen was de haven bijna helemaal dicht gevroren.
Alleen de vaargeul was nog open.


Overnachten op de haven

Op Jachthaven Andijk is het mogelijk om te overnachten in een bijzondere accommodatie.

Slapen op het water, in een drijvende accommodatie, in een rustieke waterrijke omgeving waarbij de zons- opkomst en ondergang fantastisch is om te beleven. Met het kwetterende geluid van watervogels om je heen en watervogels hun nesten te zien bouwen.
Heerlijke restaurants op loopafstand, en ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje met warme broodjes op je eigen terras met panoramaview…. dat kan allemaal in de Tiny Float

Interesse? klik hier

U kunt ook uw reservering direct via Jachthaven Andijk verzorgen, mail de data dat u in de Tiny Float zou willen verblijven naar  info@jachthavenandijk.nl

Uitzicht TinyOne

Aanzicht TinyOne

Interieur TinyOne

 


Camperplaatsen bij Jachthaven Andijk

Ook in 2018 heeft Jachthaven Andijk de mogelijkheid enkele campers een plek aan te kunnenbieden op de jachthaven.

Hoe fijn is het om ’s ochtends wakker te worden met een uitzicht over het IJsselmeer, het getik van de masten en geluiden van de watervogels….

Stroom, toilet / douche / wasserette in het havengebouw en water ook aanwezif (dit via borgsleutel).
Lozen afvalwater is ook mogelijk.

Aanmelden bij de watersportwinkel en van daaruit krijgt u een plekje toegewezen en kunt u de borgsleutel krijgen.

Benieuwd hoe andere deze camperplekken beoordelen, klik hier

Camperplaatsen bij Jachthaven Andijk


Water van de steiger

Het water is weer van de steiger, mocht u alsnog water nodig hebben, meld u dan bij de havenmeester.
Zij kunnen u dan verder helpen.

 

water-van-steiger-jachthaven-andijk


Van Zoet naar Zout

Jachthavens in verschillende vaargebieden maar met een vergelijkbaar hoogwaardig voorzieningsniveau. Met haventeams die hun uiterste beste doen om het hun gasten naar de zin te maken. De twee hebben nu de handen in één geslagen om te gaan samenwerken om nog meer waarde te kunnen bieden aan hun gasten voor het watersportseizoen 2018.

Jachthaven Andijk (gelegen aan het IJsselmeer) en Herkingen Marina (gelegen aan het Grevelingenmeer) hebben beide hele actieve ligplaatshouders die veelvuldig met hun boot op pad gaan. Hoe leuk is het dan om tijdelijk een ligplaats in een andere thuishaven aan te kunnen bieden in een ander vaargebied. In een jachthaven waar zij zich zeker thuis zullen voelen.

Tot maximaal één maand kan er door de ligplaatshouders uit beider jachthavens een gratis ligplaats gereserveerd worden. Herkingen Marina is onderdeel van het Seven Sister’s samenwerkingsverband en Jachthaven Andijk van de IJsselmeerhavens. Dit biedt fraaie mogelijkheden om twee ideale watersportgebieden te ontdekken.

Belangrijk:
De samenwerking is op basis van beschikbaarheid. Indien u interesse heeft, laat het uw haventeam weten en dan gaan zij kijkenof ze een ligplaats voor u kunnen reserveren. Het is niet mogelijk om zonder vooraankondiging van uw haventeam gebruik te maken van de regeling.

 


Ligplaats gezocht?

Zoekt u voor het watersportseizoen 2018 nog een ligplaats,

Klik dan hier om een sfeerimpressie van de jachthaven te krijgen.

Heeft u vragen, bel (+31 – 228 – 593075) , mail  of kom gerust langs!

Jachthaven Andijk
Nieuwe Haven 1
1619 JW  Andijk


Winterstalling

Winterstalling is in volle gang. Wilt u de boot ook nog in winterstalling, dat kan! We hebben nog enkele plekken beschikbaar.
Interesse? Loop langs in de watersportwinkel of bel voor de mogelijkheden 0228-593075