NauticSale

NauticSale is gespecialiseerd in onderhoud, vernieuwing, reparatie en advies op het gebied van navigatie en communicatie, verwarming, airco, en alle energiesystemen.

Voor de verzorging van navigatie en communicatie zijn zij Raymarine Dealer. Maar ook met andere merken zoals onder andere Simrad, Brookes and Gatehouse, Garmin en Furuno is in de afgelopen jaren veel ervaring en vakkennis opgedaan. Hierdoor kunnen zij tot een compleet aanbod, integratie van systemen en een altijd passende oplossing komen.

NauticSale is ook verkoop- en servicepunt van Webasto comfort systemen zoals airconditioning en verwarming en heeft hiervoor geschikte opstellingen voor service, diagnose en nieuw in te bouwen systemen. Ook met Webasto is er al meer dan 17 jaar ervaring. Andere merken als Eberspr├Ącher en Kabola behoren ook tot de mogelijkheden.

Als het gaat om een betrouwbare stroomvoorziening aan boord dan bent u ook aan het juiste adres bij NauticSale. Tevens zijn zij servicepartner van Mastervolt en kunnen reparaties uitvoeren, nieuwe systemen aanbieden of een bestaand systeem aanpassen of verbeteren. Ook voor andere merken zoals Victron hebben zij de juiste apparatuur om inbedrijfstellingen, storingen en diagnose te behandelen.

 

naar al het nieuws