Jachthaven Andijk is voor watersporters een unieke jachthaven met 500 ligplaatsen, gelegen aan het IJssel­meer, een prachtig open vaarwater, uniek in West-Europa. In het winterseizoen biedt onze schepenloods bescherming aan zo’n 100 schepen, en we stallen ook nog eens zo’n 100 schepen op de wal.

Op ons terrein zijn naast de watersportwinkel nog diverse andere watersportbedrijven gevestigd, en niet te vergeten twee fantastische restaurants. Zo biedt Jachthaven Andijk de water­sporter alles wat hij nodig heeft.

Het haventeam is een geweldig team om in en mee te werken. De sfeer is fantastisch. Open en eer­lijk, di­rect en respectvol. We runnen de haven met elkaar, vullen elkaar aan en helpen elkaar waar nodig.

Door het vertrek van een medewerker hebben we ruimte voor en behoefte aan een

ASSISTENT HAVENMEESTER (m/v)

Als assistent havenmeester assisteer je bij het beheer van de haven. Samen met onze havenmees­ters Jan en Wladimir zie je toe op de goede gang van zaken in de haven (veiligheid, orde, netheid).  Je zorgt voor een goede balans tussen je rollen als toezichthouder, gastheer en commercieel dienstverlener.

Samen met Jan en Wladimir zorg je in het voorjaar voor het te water laten van schepen na de winterstalling en in het najaar zorg je ervoor dat de schepen weer op de juiste plek in de winterstalling komen. Daartoe behoren werkzaamheden als hijsen, trekker- en heftruckrijden, de- en monteren van masten, afstellen van scheepsbokken en steunen en afspuiten van schepen.

Ook werk je aan het in goede staat houden en verbeteren van gebou­wen, steigers, havenvoorzieningen, materieel, materiaal en gereedschap­pen en voer je beperkte administratieve taken uit

Beschik jij over de technische vaardigheden om dit werk uit te voeren? Heb jij de sociale vaardigheden om de verschillende rollen goed in te vullen? Ben jij bereid om in een team, “ons haventeam”, effectief en ple­zierig samen te werken? Dan ben jij de assistent havenmeester die wij zoeken!

Bij het hijsen van schepen en bij onderhoudswerkzaamheden zijn de (assistent) havenmeesters voor hun veiligheid niet alleen van hulpmiddelen, maar óók van elkaar afhankelijk. Daarom kun je deze functie alléén ge­schikt vervullen als je fysiek geen bijzondere beperkingen hebt.

Wij verwachten dat je beschikt over MBO-4 in een passende richting of MBO-3 met voldoende en passende ervaring.

Jachthaven Andijk is 365 dagen per jaar open. Dat betekent dat je vaak ook in het weekeind en op feestda­gen moet werken.

Onze drukste periodes zijn de winterbergingsperiodes in voor- en najaar. Deze lopen van half maart tot half mei en van half september tot eind november. Op vakantie gaan in deze periodes is dan ook in principe niet mogelijk. Schuiven met ingeroosterde dagen is in overleg uiteraard wel mogelijk.

In principe bieden we een full-time dienstverband aan. In overleg is een part-time dienstverband voor bij­voorbeeld 32 uur ook mogelijk, als in je onze beide drukste periodes maar full-time werkt, en de teveel ge­werkte uren in de rest van het jaar in overleg compenseert.

Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar. Daarna krijg je bij gebleken geschikt­heid in begin­sel een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:

Jachthaven Andijk is lid van HISWA-RECRON, en past de HISWA-cao toe. Je wordt inge­deeld in salarisklasse 4 van deze cao. Voor een full time medewerker ligt het salaris tussen € 2.230 en € 2.525 bruto per maand. In sommige gevallen is een persoonlijk maximum van € 2.598 mogelijk.

Sollicitatie:
Vragen over deze functie kunnen via mail worden gesteld aan janmol@jachthavenandijk.nl.

Sollicitatie is mogelijk door het sturen van een CV en motivatiebrief aan:

Jachthaven Andijk, t.a.v. Jan Mol
Nieuwe Haven 1
1619 JW  ANDIJK

of aan bovengenoemd emailadres.