Yacht Club Andijk

Yacht Club Andijk

Yacht Club Andijk klinkt exclusief, maar blijft toch gewoon! Een club waar een ieder zichzelf kan zijn en de passie voor het zeilen (de watersport) met elkaar kan delen. Met deze club willen wij graag mensen samenbrengen, die houden van watersport, gezelligheid en sportiviteit. Binnen onze club willen we iedereen ruimte geven om mogelijke initiatieven te ontplooien.

EVENEMENTENKALENDER 2019

 

➤  Yacht Club Andijk Clubavonden

Doel: Op de Yacht Club Andijk clubavonden willen wij graag watersporters samenbrengen die elkaar beter willen leren kennen en hun kennis en ervaringen willen delen. Kernwoorden zijn: gezelligheid, uitwisselen en delen van de passie voor de watersport.

Wanneer:  elke 3e vrijdag van de maand : 15 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei (18e is opening vaarseizoen), 21 juni (22e is 6-uurs), 19 juli, 16 augustus, 20 september, 18 oktober (sluiting vaarseizoen), 15 november 20 december 2018.

Locatie: Reguliere clubavonden zijn in de lounge van 1619 Eten en Drinken. Voor excursies of lezingen kan worden uitgeweken naar een andere lokatie. Let op: consumpties zijn voor eigen rekening!

Tijd: 19.00 – 22.00u

Naast de reguliere Yacht Club Andijk clubavonden, die altijd doorgaan, heeft de Evenementencommissie voor 2019 een heleboel activiteiten op de kalender gezet. Een aantal is onder voorbehoud van weersomstandigheden en voldoende deelname. Opgave via de mail: evenementen.yca@gmail.com .

 

➤  Zaterdag 31 augustus Tulpen Cup

Op deze laatste wedstrijddag finisht iedereen in Andijk. Bij binnenkomst staat er van diverse sponsoren op het terrein een drankje en een bitterballetje klaar. Na de prijsuitreiking zal er voor een iedereen die dat leuk vindt, een barbecue worden georganiseerd…


Yacht Club Andijk Barbecue

Zaterdag 31 augustus organiseert de Yacht Club Andijk  de barbecue met dit jaar een thema. Thema sailing! De barbecue is op inschrijving en eigen kosten.

 

➤  Yacht Club Andijk Sailing weekend 

Zaterdag 21 en zondag 22 september is er een weekendtocht voor de clubleden. Op zaterdagochtend is het palaver en op zondagmiddag zullen we weer terug zijn in de Jachthaven van Andijk.

 

➤  Yacht Club Andijk Sluiting vaarseizoen: Lezing door een globetrotter

Frieda Fennel, schrijfster van het boek ‘Kapitein van mijn Geluk’, komt 18 oktober vertellen over haar avonturen over de wereldzeeën naar mooie oorden. Aanvang 19.00 uur, op inschrijving. Kleine bijdrage wordt gevraagd. Verdere informatie volgt nog. Voor alle ligplaatshouders van Jachthaven Andijk en De Kreupel.

 

➤  Snertdag Jachthaven Andijk -> promo Yacht Club Andijk

In de winkel van Jachthaven Andijk de jaarlijkse snertdag, waar we met elkaar een kop soep kunnen nemen en klinken op het aanstaande vaarseizoen.

 

➤  Yacht Club Andijk Nieuwjaarsborrel

In de lounge van 1619 Eten en Drinken de eerste reguliere clubavond van 2020, waar we met elkaar kunnen klinken op het aanstaande vaarseizoen.

 

Dennis en Plien hebben hun Europe (laser klasse) ter beschikking gesteld aan de jeugd van de Yacht Club Andijk-leden. Het is de bedoeling dat ze gratis gebruik mogen maken van de Europe. Kinderen met CWO 3 kunnen hier perfect mee uit de voeten.

Neemt er dit jaar nog iemand deel aan de 24 uurs race? Onze voorzitter Lennart in ieder geval wel!

Bij alle activiteiten kunnen we uw vaardigheden, kennis, inzet of hulp goed gebruiken. We vormen met zijn allen de Yacht Club Andijk en u bent van harte uitgenodigd om te helpen waar het kan en waar u wilt.

Met vriendelijke groet,
De Evenementencommissie.

Kortom veel te veel ideeën om op te noemen.
Mail: yachtclubandijk@gmail.com. Zie ook onze Facebook pagina Yacht Club Andijk

 

Word nu lid en ontvang een clubvaantje cadeau!
Lidmaatschap: € 25,- per jaar per schip.

Aanmeldformulier
Anmelde formular Mitgliedschaft
Huishoudelijk Reglement

Statuten

Tot ziens op een van onze evenementen!

Lennart Hendrix – voorzitter, Klaas Boot – secretaris – penningmeester,
Jan Narold – evenementencommissie, Richard Geurtz – evenementencommissie,
Patrick Brugman – bestuurslid, Carrie Knip – bestuurslid.

 

Volg je ons al op Facebook?