Bedrijven

NauticSale

lees meer

NauticSale is gespecialiseerd in onderhoud, vernieuwing, reparatie en advies op het gebied van navigatie en communicatie, verwarming, airco, en alle energiesystemen.

Voor de verzorging van navigatie en communicatie zijn zij Raymarine Dealer. Maar ook met andere merken zoals onder andere Simrad, Brookes and Gatehouse, Garmin en Furuno is in de afgelopen jaren veel ervaring en vakkennis opgedaan. Hierdoor kunnen zij tot een compleet aanbod, integratie van systemen en een altijd passende oplossing komen.

NauticSale is ook verkoop- en servicepunt van Webasto comfort systemen zoals airconditioning en verwarming en heeft hiervoor geschikte opstellingen voor service, diagnose en nieuw in te bouwen systemen. Ook met Webasto is er al meer dan 17 jaar ervaring. Andere merken als Ebersprächer en Kabola behoren ook tot de mogelijkheden.

Als het gaat om een betrouwbare stroomvoorziening aan boord dan bent u ook aan het juiste adres bij NauticSale. Tevens zijn zij servicepartner van Mastervolt en kunnen reparaties uitvoeren, nieuwe systemen aanbieden of een bestaand systeem aanpassen of verbeteren. Ook voor andere merken zoals Victron hebben zij de juiste apparatuur om inbedrijfstellingen, storingen en diagnose te behandelen.

 


KNRM

lees meer

De haven is zeer duidelijk gemarkeerd met grote havenlichten en ook bij nacht en slecht zicht eenvoudig te benaderen. In de jachthaven is KNRM ’t Span 24 uur per dag paraat. Alarmering gaat via het Kustwachtcentrum – Den Helder Rescue – marifoon noodkanaal 16, of via de alarmcentrale (AC) 112.

Kijk voor meer informatie op www.knrm.nl


Watersportwinkel Andijk

lees meer

Nautische boodschappen nodig? Voor al je ‘bootschappen’ kunt je terecht bij Watersportwinkel Andijk. Onderhoud, uitrusting, kombuisbenodigdheden, navigatie en elektra, je vindt het in onze goed geoutilleerde watersportshop. Ook verse broodjes, ijs, (fris)drank, vrijetijdskleding en boeken worden hier verkocht.

Bij Watersportwinkel Andijk voelt de watersportliefhebber zich thuis.

 


Scheepstimmerman

lees meer

Chris Slagmolen mag zichzelf met recht scheepstimmerman noemen. Chris maakt álles en dan hebben we het niet alleen over reparaties. Ook voor het bouwen van bijvoorbeeld een 12-voets wedstrijdjol draait Chris zijn hand niet om.

Interieur, exterieur, meubilair en nieuwbouw, de scheepstimmerman van Andijk oefent zijn ambacht uit met liefde en meesterschap.


Scheepstuigerij CS Rigging

lees meer

Floris de Heer van CS.Rigging heeft ruim 25 jaar tuigervaring en is de ‘huistuiger’ van een brede schare aan jachteigenaren. Vakkundig advies en het juiste materiaal tegen een eerlijke prijs, daar staat Floris voor.

Vragen over of problemen met staand want, lopend want of dekbeslag? Schakel CS.Rigging in. Op zoek naar een full service programma? Floris verzorgt jouw jacht van boegspriet tot spiegel.

Kijk voor meer informatie op www.csrigging.nl


eSailing Monnickendam-Andijk

lees meer

eSailing Monnickendam-Andijk

eSailing is de moderne jachtmakelaar met een plezierige, vakkundige en vertrouwde manier van werken. Daan Hamburger, beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar heeft een lange staat van dienst en staat u graag te woord bij de verkoop of aankoop van een schip. Daan is op afspraak in het kantoor Andijk aanwezig en wil graag met u van gedachten wisselen over de diensten en advies op het gebied van de jachtmakelaardij.

Kijk voor meer informatie op de website.


Andijk Scheepstechniek

lees meer

Bij Andijk Scheepstechniek biedt het team van Pieter Bakker nog de service van weleer. Service zoals je die waarschijnlijk niet meer gewend bent. Service! … met een hoofdletter ‘S’ én een uitroepteken.

Je kunt hier terecht voor kleine reparaties, voor groot onderhoud en voor alles daar tussenin. Schilder- en spuitwerkzaamheden, polyester- en gelcoatreparaties, de mannen van Andijk Scheepstechniek staan voor je klaar.

Kijk voor meer informatie op www.andijkscheepstechniek.nl


Andijk Jachtverhuur

lees meer

Schipper in hart en nieren, maar geen eigen zeiljacht? Bij Andijk Jachtverhuur vind je uitstekend verzorgde kajuitzeiljachten. De jachten meten tussen de 7 en 12 meter en zijn voorzien van 5 tot 8 slaapplaatsen.

Heb je wel een eigen schip, maar vaar je hier niet elke dag mee? Andijk Jachtverhuur verzorgt graag de verhuur.

Kijk voor meer informatie op www.andijkjachtverhuur.nl


1619 Eten & Drinken

lees meer

Weids uitzicht, ongekende zonsondergangen, (h)eerlijk eten. Een korte samenvatting van wat 1619 Eten & Drinken te bieden heeft. Elke vijf weken een andere kaart. De keuken blijft verrassen. Hier proef je nog de wisseling van de seizoenen.

Voor ligplaatshouders van de jachthaven verzorgt 1619 Eten & Drinken ook de frietlijn.

Kijk voor meer informatie op www.1619etenendrinken.nl