Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat jouw schip veilig uit het water gehesen wordt. Met de 20-tons boten- en mastenkraan zetten zij het schip op het droge en stallen het buiten of in de botenloods. Het bijzondere aan onze winterberging is dat deze aan het IJsselmeer gelegen is, heel makkelijk kunt u de boot komen aanbrengen.

Naast winterberging binnen, bieden wij ook winterstalling buiten aan. Uw schip staat dan bij ons gestald op onze parkeerplaats, maar u kunt er ook voor kiezen om de boot in de winter in het water af te meren.

Wij besteden veel aandacht aan het veilig kranen, opbokken en plaatsen van uw schip op het buitenterrein of in de winterbergingsloods. Dankzij de jarenlange ervaring is uw schip bij ons in goede handen!

Wij zijn flexibel als het gaat om het plannen van een afspraak om de boot uit het water te hijsen of in het voorjaar de boot weer te water te laten. Bel ons en wij kunnen eenvoudig de zaken voor u in werking zetten.

Winterberging buiten

Winterberging met gestreken mast

De boot in de winter op de kant stallen is het beste voor uw schip. U kunt onderhoud (laten) plegen. Uw boot staat veilig op blokken met rubber pads De auto kan in de nabijheid van de boot neergezet worden.

De mast kan opgeslagen worden in de mastenberging, binnen of buiten. Of de mast kan aan boord worden opgeslagen. Wij bieden maststeunen als u hier gebruik van zou willen maken. Er is 365 dagen per jaar controle en continue camerabewaking.

Winterberging met staande mast

Veilig en beschut de boot op de kant met de mast erop, ook dat is mogelijk op Jachthaven Andijk. Er is 365 dagen per jaar controle en continue camerabewaking. Let op: er is een beperkt aantal bokken beschikbaar dus wees snel met aanmelden.

Winterberging binnen

Onze drie ruime hallen bieden in de winter een goed beschutte plaats aan ruim honderd schepen. Uw boot staat in een dichte loods uit weer en wind. Er is 365 dagen per jaar controle en continue camerabewaking. U kunt tijdens onze openingstijden bij uw boot en heeft elektra tot uw beschikking om bijvoorbeeld uw accu op te laden. Het is niet toegestaan te klussen aan uw boot.

Winterberging in het water

U kunt ook uw schip afmeren bij ons in het water gedurende de winterperiode. Stroom op de steiger is aanwezig en de havenmeester zorgt voor een ligplaats in de luwte.

Onderdelen en onderhoud

Maar ook de watersportwinkel is het gehele jaar open, bent u aan het klussen aan boord en u heeft een onderdeel nodig, dan hoeft u niet ver weg! Na een bezoek aan de watersportwinkel kunt u direct weer verder met u kluswerkzaamheden.

En als u naar de boot komt, dan kunt u het gehele jaar gebruik maken van ons aangename toiletgebouw, waar de verwarming voor u aanstaat. Zodat u zich kan opfrissen voor dat u naar huis gaat … of de dag lekker afsluit door bij 1619 eten & drinken te genieten van de winterse uitzichten kijkend over het IJsselmeer, dromend over plannen voor het nieuwe vaarseizoen!

Benieuwd naar wat winterstalling bij Jachthaven Andijk precies kost? Wij zorgen graag voor een offerte op maat. Neem contact met ons op via 0228-593075 of info@jachthavenandijk.nl of kom langs in onze winkel.