Over de winterberging

Stalling en onderhoud

Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat jouw schip veilig uit het water gehesen wordt. Met de 20-tons boten- en mastenkraan zetten zij het schip op het droge en stallen het buiten of in de winterbergingshal.

Het bijzondere aan onze winterberging is dat deze aan het IJsselmeer gelegen is, heel makkelijk kunt u de boot komen aanbrengen.

Naast winterberging binnen, bieden wij ook winterstalling buiten aan. Uw schip staat dan bij ons gestald op onze parkeerplaats, maar u kunt er ook voor kiezen om de boot in de winter in het water af te meren.

Wij besteden veel aandacht aan het veilig kranen, opbokken en plaatsen van uw schip op het buitenterrein of in de winterbergingsloods. Dankzij de jarenlange ervaring is uw schip bij ons in goede handen!

Wij zijn flexibel als het gaat om het plannen van een afspraak om de boot uit het water te hijsen of in het voorjaar de boot weer te water te laten. Bel ons en wij kunnen eenvoudig de zaken voor u in werking zetten.

Op het haventerrein zijn er bedrijven die  voor onze gasten werkzaamheden verrichten.

Maar ook de watersportwinkel is het gehele jaar open, bent u aan het klussen aan boord en u heeft een onderdeel nodig, dan hoeft u niet ver weg! Na een bezoek aan de watersportwinkel kunt u direct weer verder met u kluswerkzaamheden.

En als u naar de boot komt, dan kunt u het gehele jaar gebruik maken van ons aangename toiletgebouw, waar de verwarming voor u aanstaat. Zodat u zich kan opfrissen voor dat u naar huis gaat…… of de dag lekker afsluit door bij 1619 eten & drinken te genieten van de winterse uitzichten kijkend over het IJsselmeer, dromend over plannen voor het nieuwe vaarseizoen!

Winterberging  Buiten & Binnen & in het Water

Winterberging Buiten met gestreken mast
De boot in de winter op de kant is het beste voor je schip. Je kunt onderhoud (laten) plegen. Je boot staat veilig op blokken met rubber pads De auto kan in de nabijheid van de boot neergezet worden.

De mast kan opgeslagen worden in de mastenberging, binnen of buiten.  Of de mast kan aan boord worden opgeslagen. Wij bieden maststeunen als u hier gebruik van zou willen maken.
Dagelijks controle en continue camerabewaking.

Winterberging Buiten met staande mast
Veilig en beschut de boot op de kant met de mast erop, dat kan in beperkte mate.
Dagelijkse controle en continue camerabewaking

Winterberging Binnen
Onze drie ruime hallen bieden in de winter een goed beschutte plaats aan ruim honderd schepen.
Uw boot staat in een dichte loods uit weer en wind, echter niet vorstvrij. U kunt tijdens onze openingstijden bij uw boot en heeft elektra tot uw beschikking om bijvoorbeeld uw accu op te laden. Het is  niet toegestaan te klussen aan uw boot.

Winterberging in het Water
U kunt ook uw schip afmeren bij ons in het water gedurende de winterperiode.
Stroom op de steiger is aanwezig en de havenmeester zorgt voor een ligplaats in de luwte.

Benieuwd naar wat Winterstalling bij Jachthaven Andijk  kost, wij zorgen graag voor een offerte op maat. Mail ons uw wensen via info@jachthavenandijk.nl

 

 

 

Aanmelden winterberging

Volg je ons al op Facebook?