Maatregelen coronavirus – update 15 juni

Watersportwinkel

Onze winkel is weer toegankelijk! U kunt weer bij ons terecht voor al uw bootbenodigdheden, warme en koude dranken en verse broodjes. Het is nog niet mogelijk om plaats te nemen aan onze koffietafel, of om uw consumptie in onze winkel te nuttigen.

Staat er al iemand aan de balie en heeft u een vraag? Volg dan de – duidelijk aangegeven – looproute zodat u binnen op uw beurt kunt wachten. Daarnaast willen wij u vragen om even buiten te wachten zodra er meer dan 2 klanten in de winkel aanwezig zijn.

Sanitaire voorzieningen zijn open

Vanaf vandaag, maandag 15 juni 2020, zijn de douche- en wasvoorzieningen op Jachthaven Andijk weer geopend. Dat betekent ook dat u weer gebruik kunt maken van de wasmachines en de afwasbak.

In de sanitaire ruimtes geldt dat er maximaal 3 personen tegelijkertijd aanwezig mogen zijn. In de wasruimte mag er één persoon binnen zijn. Denk om uw eigen gezondheid en om die van de andere havenbezoekers, en volg de instructies in het havengebouw.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>